Doyen breidt API-netwerk uit

Van Dijk Automaterialen uit Meppel wordt per direct lid van het API-netwerk van onderdelendistributeur Doyen. Van Dijk Automaterialen werd in 1986 opgestart door vader en zoon Van Dijk. In 1998 hebben Rene en zijn vrouw Anja het bedrijf
geheel overgenomen.

Met het reviseren van startmotoren en dynamo’s bieden zij een specialisme dat nog altijd veelgevraagd is in de regio. “Na een jaar intensief met Doyen te hebben samengewerkt was het voor mij duidelijk dat het API-lidmaatschap een toegevoegde waarde voor mijn bedrijf kan zijn waar wij stappen voorwaarts mee kunnen maken”, aldus Rene van Dijk.

“Als API’er behouden wij onze eigen indentiteit maar gaan we wel bij een groep horen die samen met Doyen de zaken organiseert waar je als individuele grossier niet aan toekomt. Met de marketingactiviteiten van API en het eigen label Requal, inclusief het bijbehorende garageconcept Requal Erkend Reparateur, zijn wij in staat ons nog meer te onderscheiden in de markt.”

Nieuwe fase Requal verwacht

Het garageconcept Requal Erkend Reparateur is een snelgroeiend concept met inmiddels 140 leden, dat in de tweede helft van 2016 een nieuwe fase ingaat. Hierbij wordt de inhoud en ondersteuning uitgebreid met een aantal nieuwe modules. De voordelen van de Requal producten zijn: een complete lijn onderdelen voor auto’s van vier jaar en ouder van uitstekende kwaliteit tegen een lage prijs.

“Wij zijn er trots op wederom een nieuw API-lid te mogen verwelkomen en verheugen ons op de API roadshow die wij in juni gezamenlijk met het team van van Dijk Automaterialen organiseren”, aldus Kees Willemsen, salesmanager Doyen Auto. “Wij verwachten de komende maanden een verdere uitbreiding van het API netwerk, er zijn nog voldoende regio’s waar ruimte is voor nieuwe API’ers.”

Rene en Anja van Dijk met Kees Willemsen

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.