Drie nieuwe Carteam-vestigingen

Carteam Nederland is sinds de start in 2015 succesvol gegroeid naar veertien vestigingen. Het samenwerkingsverband van onafhankelijke universele garagebedrijven heeft het gepresteerd, om in de afgelopen twaalf maanden meer autobedrijven aan zich te binden, dan het zich ten doel had gesteld. Voor dit jaar ligt de verwachting op een netwerk van 25 vestigingen.

Wat begon als een marketingidee van initiatiefnemer en directeur Martin Bedorf, is nu een garageformule met veertien aangesloten autobedrijven. Auto Meerstad in Nieuw-Vennep, Timmerman in Zaandam (ex-AD Autobedrijf) en de Waard in Waarland (ex-Bosch Car Service) zijn de laatste toevoegingen aan het netwerk.

Volgens Bedorf ligt de invulling van de formule ten grondslag aan het behalen van de doelstelling voor dit eerste jaar: “De Carteam-vestigingen blijven bij onze organisatie de onafhankelijke, zelfstandige ondernemingen die ze al waren. Zij profiteren van een landelijke, uniforme en betrouwbare uitstraling. En wij helpen hen vooral met marketinginstrumenten als de website, nieuwsbrieven, de vindbaarheid, acties en verschillende sales- en aftersalesprogramma’s.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *