Drie nieuwe Carxpert autobedrijven

Group Auto Nederland start 2016 met drie nieuwe Carxpert-deelnemers. GroupAuto grossierlid A28 Autotechniek uit Nijkerk heeft Auto van Putten en Auto Nol aangesteld. Jari Techniek uit Hoogeveen heeft Autobedrijf André Snippe toe laten treden tot de werkplaatsformule.

De Group Auto-grossiers bieden hun klanten het uitgebreide dienstenpalet van de formule Carxpert aan. Auto van Putten is al meer dan 25 jaar actief in de verkoop en reparatie van personenauto’s en bedrijfswagens. In de loop van de tijd is dit autobedrijf uitgebreid tot een full-service bedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagengroep. Eigenaar Wout van Putten: “Wij willen graag dat onze klanten een positief en vertrouwd gevoel hebben wanneer ze bij ons komen voor onderhoud of aanschaf van een occasion. Carxpert geeft ons de uitstraling en ondersteuning op marketinggebied om dit nog beter mogelijk te maken.”

Auto Nol, gevestigd in Nijkerk in een voormalig Fiat-dealerpand, is een vooruitstrevend en compleet autobedrijf. Zo heeft Auto Nol in 2013/2014 in de halve finale van de Bovag-verkiezing ‘Autobedrijf van het Jaar’ gestaan. Ook dit jaar wil Auto Nol meedingen aan deze felbegeerde titel. Eigenaar Arnold Koops: “Wij zijn een bedrijf dat alles perfect voor elkaar wil hebben, ook als het gaat om de beleving van de klant. Carxpert biedt alle service waar je als een universeel autobedrijf mee te maken hebt. Deze formule biedt veel ondersteuning op het gebied van techniek, facilitair en marketing.”

Autobedrijf André Snippe verzorgt voor alle merken auto’s onderhoud en reparaties. André Snippe: “Onze klanten waarderen ons vakmanschap, kennis en klantvriendelijkheid. Hier werken wij al jaren aan en wij verwachten dat wij, mede door de ondersteuning van Carxpert, deze waardering verder kunnen op- en uitbouwen.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1798 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.