Duitse Fair Tyre lanceert Nederlandse webshop

In Duitsland bestaat al enige jaren de bandenwebshop Fairtyre.de, maar sinds drie weken is er op Fairtyre.nl ook een Nederlands portaal beschikbaar. Het aanbod bestaat uit meer dan vijftig merken en 10.000 modellen. Banden worden vanuit een eigen magazijn in Duitsland geleverd.

De webwinkel wordt vanuit Amsterdam door vijf vaste medewerkers gedraaid. Er kan gezocht worden op bandenmaat, maar ook op voertuig. Fair Tyre levert de banden binnen 48 uur gratis uit aan de klant op het huisadres, een bedrijfsadres of bij één van de 130 montagepunten. “Wij hebben hiervoor contracten afgesloten met universele garagebedrijven en hebben hierbij niet gekeken of ze bij een concept aangesloten zijn”, aldus Willem Hageman van de online bandenshop.

Fair Tyre houdt zich op de sociale media al Facebook, Twitter, Google Plus en Youtube bezig met de zogenaamde webcare. “Daar kunnen klanten contact met ons opnemen of informatie vinden.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.