Duurzaamheid Award voor Care en Henkel

Care Autoschade en Henkel hebben gezamenlijk de eerste editie van de Dave Bebelaar Duurzaamheid Award 2014 gewonnen. Care Autoschade en Henkel delen regelmatig ideeën. Een hiervan was om na te denken over een goed product voor het herstel van fronten. Het resultaat:  een kunststofreparatielijm, een duurzame en schadelastverlagende oplossing.  

 

Een van de juryleden liet weten dat het initiatief effect heeft op de totale autobranche. De gebruikte techniek is toepasbaar bij alle schadebedrijven. Fronten die voorheen moeten worden vervangen kunnen nu worden gerepareerd. Hierdoor ontstaat minder afval en hoeven minder fronten te worden geproduceerd, wat minder belasting geeft op het milieu.”Een goed voorbeeld van vernieuwend denken en een perfecte samenwerking tussen een fabrikant en een afnemer”, aldus Sven Zipp en Ron Rouschen, die namens Care Autoschade en Henkel de Award in ontvangst namen.

De prijs werd uitgereikt door Nelleke Leijnse, weduwe van de vorig jaar overleden Dave Bebelaar. Het was de eerste editie van de naar oud-ARN-directeur vernoemde prijs, die vanaf nu jaarlijks wordt uitgeloofd. Uitgangspunt is dat de kandidaten een exceptionele bijdrage leveren aan duurzaamheid in de automotive sector. Verder dient de Award ook als voorbeeld om andere partijen te activeren en enthousiasmeren om met duurzaamheid aan de gang te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.