Duurzaamheidscertificaten voor ABS Autoschade Peter Brouwers

ABS Autoschade Peter Brouwers heeft het certificaat Duurzaam Repareren voor caravans als ook het certificaat FOCWA – MVO van de brancheorganisatie ontvangen. Deze duurzaamheidscertificaten heeft het bedrijf behaald vanwege hun continue inzet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Met het behalen van deze certificaten geeft het bedrijf aan hun bedrijfsprestaties op een verantwoorde wijze vorm te geven. “We zijn trots op de prestaties die het bedrijf op maatschappelijk verantwoorde wijze behaalt. Dit betekent dat we met onze diensten op een positieve manier aan een duurzaam leefklimaat bijdragen,” aldus Peter Brouwers.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een continu verbeteringsproces. “Onze bedrijfsvoering wordt continu geoptimaliseerd om te zorgen voor een betere balans tussen de 3 P’s (People, Planet en Profit). Hierbij worden steeds afwegingen gemaakt wat wenselijk en wat mogelijk is,” geeft Peter Brouwers aan.

MVO staat bij ABS Autoschade Peter Brouwers hoog in het vaandel en wordt in de gehele bedrijfsvoering al vanaf een vroeg stadium doorgevoerd. Dat het bedrijf hiermee goed bezig is, blijkt uit de diverse nominaties en certificaten die het bedrijf heeft ontvangen. Deze erkenningen tonen aan dat het bedrijf staat voor een continue verbetering van een duurzame bedrijfsvoering.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *