Ecomobiel 2011 flinke stap groter (update)

De vakbeurs voor ‘groene’ mobiliteit Ecomobiel 2011 beleeft dit jaar haar derde editie. De organisatie verwacht meer dan 4.500 bezoekers, in 2010 waren dat er duizend minder. Ook de beursvloer is qua oppervlakte flink gegroeid, van 5.000 m² naar 10.000. Ecomobiel 2011 trekt ook steeds meer internationale aandacht. Zo hebben enkele Duitse partijen zich al aangemeld als standhouder.

Dit jaar worden er zes Ecomobiel Awards uitgereikt in vijf categorieën die betrekking hebben op duurzame mobiliteit. Vijf awards zullen door een jury uit de inzendingen gekozen worden. De zesde award wordt toegekend door het publiek.
Op 30 maart wordt er een kick-off gegeven in Brussel in het KBC gebouw, om ook in België geïnteresseerden te informeren en standhouders te werven. Daarnaast is er op vrijdag 13 mei een bedrijfswagenrally van bijna 100 kilometer door Brabant. Taxi’s, bussen, bestelauto’s, vrachtwagens, stratenvegers aangedreven door biobrandstoffen, elektriciteit, zonne-energie, windenergie of spierkracht doen aan de rally mee. De start van de Rally is voor het Provinciehuis in Den Bosch, waar die dag een provincieoverleg plaatsvindt.

Ecomobiel vindt dit jaar plaats op 27 en 28 september in de Rotterdamse Ahoy. De beurs richt zich op de sectoren automotive, tweewieler, maritiem, rail, transport, advies, energie, alternatieve brandstoffen, componenten en het nieuwe werken / slimmer reizen.

Lees hier een artikel in Aftersales Magazine over Ecomobiel 2010 >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.