Ecotechnics Blackline exclusief via Explora

Explora is in Nederland exclusief leverancier van de nieuwe Ecotechnics Blackline ECK 4000 series aircoservicestations. Explora levert de apparatuur aan de Nederlandse Renault- en PSA-dealers.

Naast de verkoop van nieuwe apparatuur, verzorgt Explora ook de service en het onderhoud aan eerder geleverde Ecotechnics aircoservicestations. De ECK 4000-R is geschikt voor koudemiddel R134a, de ECK 4000-HFO voor koudemiddel R1234yf. De aircoservicestations zijn volledig automatisch, winnen koudemiddel terug en recyclen het.

In de machine bevinden zich drie hermetisch afgesloten tanks voor nieuwe PAG en POE olie en oude olie. Via een USB-poort kan de voertuigdatabase worden aangevuld met nieuwe voertuiggegevens en de software van het aircoservicestation worden bijgewerkt. Met de geïntegreerde stikstof/waterstof lekdetectie aansluiting, kan lekkage in airconditioningsystemen worden gedetecteerd. De servicestations zijn voorzien van hybride functie die de serviceslangen spoelen in verband met voertuigen met elektrische aircocompressoren. Eveneens standaard op de ECK4000 Blackline is de aansluiting voor een Saniflux verdamperreiniger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.