ECSA informeert potentiele merkspecialisten

De European Car Specialist Organisation (ECSA) organiseert op 13 oktober in het Bovag-gebouw een gratis informatieavond over hoe de merkspecialisten werken en wat tot nu is gerealiseerd met dit specialisme.

Volgens de ECSA is er behoefte om te weten waar de merkspecialist juridisch staat en hoe de technische informatie gewaarborgd kan worden. Op het avondprogramma staan onder meer presentaties van merkspecialisten en een zaaldiscussie, onder leiding van Gwen Jansen van Automotive Insiders. Arnold Koopmans van de Bovag zal één van de gastsprekers zijn.

Op de onlangs gehouden ECSA-bestuursvergadering is Siem Kroonenburg gekozen tot voorzitter van de overkoepelende merkspecialistenvereniging. De ECSA vertegenwoordigt op dit moment de Vetos, PCA en VSR en behartigt de belangen van de niet gebonden merkspecialist.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.