Eerste dag Autoprofessioneel 4490 bezoekers

De eerste beursdag van Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in de evenementenhal in Gorinchem heeft 4.490 bezoekers getrokken, 273 minder dan voorgaande editie.

Beursorganisator Geert Huising heeft hier een goede verklaring voor: “We hadden wel verwacht dat het aantal iets lager zou uitkomen, omdat we strenger zijn geweest met het sturen van uitnodigingen om zo de kwaliteit van de bezoeker te waarborgen. Als je investeert in kwaliteit, dan gaat dat ten koste van kwantiteit, maar we zoeken de gezonde balans.”

Huising verwacht dit jaar met het totaal aantal beursbezoekers lager uit te komen. “In 2011 trok de beurs zo’n 3.000 bezoekers meer dan in 2010 en daardoor zag je een meer divers publiek. Ik verwacht donderdagavond om en nabij 16.000 beursgangers binnen te hebben gehad. Dat zijn er weliswaar 2.500 minder dan in 2011, maar deze zijn wel kwalitatiever van aard.”

De beurs heeft dit jaar 332 deelnemende bedrijven.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.