De Autoschade Herstel Groep heeft dinsdagmiddag tijdens de opening van Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem haar nieuwe website gelanceerd. Binnenkort volgt ook een eigen app.

Op Autoschadeherstelgroep.nl is bijvoorbeeld het dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf snel te selecteren en kan de schade online bij de schadehersteller gemeld worden. Ook het schadeformulier voor de verzekeraar is digitaal in te vullen of te downloaden. Daarnaast wordt er uitgebreid ingegaan op alle aspecten van het schadeherstel.

Zakelijke relaties, zoals verzekeraars, leasemaatschappijen en andere fleetowners, kunnen op een apart gedeelte alle informatie vinden, onder meer over de complete processen, inclusief de centrale automatisering met managementinfo en centrale facturatie.

De bij Autoschade Herstel Groep aangesloten schadeherstellers hebben via de website toegang tot Intranet voor actuele keteninformatie en andere content. Ook kan men gebruik maken van de centrale faciliteiten voor inkoop en marketing.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties