Eerste EV-oplaadpunt op Texel

Wethouder Eric Hercules van Texel heeft dinsdagmiddag een oplaadpunt voor elektrische auto’s in gebruik genomen bij Profile Tyrecenter Texel. Onder de naam Purelectric startte Profile Tyrecenter onlangs haar nieuwe strategie voor elektrische voertuigen.

De EV-strategie is erop gericht de ervaringen van het elektrische rijden breed te delen, elektrische auto’s te onderhouden en een landelijk netwerk van oplaadpunten uit te rollen.
“Twee Tesla Roadsters geven E-power aan onze nieuwe campagne. Een witte in Nederland en een rode in Vlaanderen gaan ons helpen bij de promotie van onze campagne”, aldus ceo Luc van Bussel.

Profile Tyrecenter Texel is een van de eerste franchisenemers die dit initiatief opvolgt en actief met duurzame mobiliteit aan het werk is gegaan. “Vorig jaar namen wij deel aan het project Proeftuin Texel Elektrisch Rijden met 26 ondernemers, omdat wij daadwerkelijk mee willen werken aan een duurzame toekomst en niet gaan zitten afwachten,” aldus directeur Ben Rentenaar. “Zeker op een eiland als Texel, waar de zorg voor de natuur ons met de paplepel is ingegeven.”

Profile Tyrecenter Texel beschikt inmiddels twee jaar over een honderd procent elektrische auto die de klanten mee krijgen als vervangend vervoer.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.