Eerste ‘headhunteres’ in automotive

Anne-Martine van Kerkhof gaat zich per 1 december als zelfstandig consultant, onder de vlag van Heiwegen Consultancy, richten op het verder uitbouwen van de sectoren Retail en Wholesale (ofwel dealers en importeurs).

Heiwegen Consultancy heeft als HRM partner voor de automotive-branche bewust gekozen voor de ontwikkeling van een aantal marktsegmenten. “Met de komst van Anne-Martine, die een groot netwerk en een gedegen kennis van de beide segmenten inbrengt, verwachten wij een verdere groei te realiseren. Met haar uitgebreide automotive kennis en managementervaring, gecombineerd met een ruime ervaring in werving en selectie, zal zij snel toegevoegde waarde kunnen laten zien voor onze relaties”, zo verwachten Perry van Gerwen en Dick van Voorthuizen, managing partners van Heiwegen Consultancy.

Mens achter CV

Anne-Martine van Kerkhof is geboren en getogen binnen het dealerbedrijf en heeft het in alle facetten meegemaakt. Na haar opleiding is zij gestart in de uitzendbranche en sinds 1999 is zij actief in werving & selectie gericht op de autobranche. Van Kerkhof zegt geïnteresseerd te zijn in de mens achter het CV: “De zoektocht naar de beste kandidaat voor de job, vind ik nog steeds een uitdaging. Een goede inzet van het menselijk kapitaal combineren met uitdagende doelstellingen is een omgeving waar ik enthousiast van word. Het professionele dienstenpakket van Heiwegen gaat zeker bijdragen tot een perfecte bediening van de opdrachtgevers. Met dit dienstenpakket kan ik een duidelijke meerwaarde leveren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *