Eerste Hiqure-certificaat voor Harry Bekkers

Schadeherstelbedrijf Harry Bekkers van Autoschade Herstel Groep, ontving gisteren het allereerste Hiqure-certificaat tijdens het jaarcongres van Focwa. Bekkers kreeg het certificaat uit handen van Focwa-voorzitter Frits Huffnagel en Nic Hendriks van certificertingsinstantie Dekra.

“Natuurlijk is het iets om trots op te zijn als je als eerste dit certificaat ontvangt”, zegt Bekkers. “Voor ons is het een belangrijke bevestiging voor het werk zoals we dat al twintig jaar doen. Bovendien is hiermee aangetoond dat de Hiqure-norm haalbaar is in de praktijk.”
Ook AHGN-directeur Guus van Dreven was trots dat één van ‘zijn’ bedrijven als eerste het certificaat heeft behaald. “Dit is een mijlpaal voor de hele branche.”

Focwa introduceerde vorig jaar het nieuwe keurmerk, dat vanaf 2014 plaats zal maken voor Eurogarant.

In het midden (met certificaat) Harry Bekkers, rechts van hem Focwa-voorzitter Frits Huffnagel en links van hem Guus van Dreven, directeur Autoschade Herstel Groep.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *