Was James Autoservice Mijdrecht de eerste vestiging van garageformule James die SERMI-gecertificeerd werd, Profile Nout uit Geldermalsen was de eerste binnen het netwerk van Profile. Profile verwacht de uitrol van het certificaat bij alle vestigingen in Nederland snel af te ronden.

Autobedrijven die vanaf 1 april 2024 toegang willen krijgen tot de beveiligde delen van de software van de auto dienen over een SERMI-certificaat te beschikken. Dit certificaat geeft toegang tot alle beveiligde software van alle merken.

Alle merken

Menno Kuipers, directeur Profile Car, is blij met de invoering van het universele certificaat: “Als universeel garagebedrijf werken wij voor consumenten en zakelijke klanten, zoals leasemaatschappijen. In onze werkplaats komen dan ook veel verschillende auto’s van alle merken en leeftijden voor reparatie en onderhoud. Daarom vinden wij een overkoepelend certificaat als SERMI erg belangrijk, omdat wij alle werkzaamheden aan deze auto’s willen kunnen verrichten. Wij zijn dan ook trots dat Profile Nout als eerste universele garage SERMI-gecertificeerd is. En het is mooi voor Dekra dat wij, als kritische gebruiker, support hebben gegeven ook in hun ontwikkeling als partij die SERMI-certificering in Nederland verricht.”

Op de foto, v.l.n.r. Menno Kuipers (directeur Profile Car), Michael de Jong (aftersalesmanager Profile Nout), Frank Salemink (manager sales & business development DEKRA Audit).

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties