Eerste productlijnen 4 Motive bekend

De onlangs nieuw gestarte onderdelendistributeur 4 Motive, opgericht door voormalig Quinton Hazell-directeur Paul van Diemen, heeft de eerste drie productvertegenwoordigingen binnengehaald.

Het gaat om het bekende stuurdelenmerk Sidem. De Duitse fabrikant Hepu levert waterpompen en distributiekits. Het eveneens Duitse IPD staat garant voor wiellagers. Hepu en IPD werken nauw samen met de Conti Groep.
De distributiekits van Hepu zijn allemaal voorzien van een Contittech aandrijfriem, dan wel multi-v-riem. IPD werkt samen met lagerfabrikant FAG, dat onderdeel is van de Schaeffler Conti Groep.

Paul van Diemen: “Ik ben blij met deze drie kwalitatief sterke productlijnen. Hiermee bied ik grossiers een goed alternatief tussen enerzijds de a-merken en anderzijds de budgetlijnen. Met deze lijnen heeft de grossiers een onderscheidend product in huis en kan hij garagebedrijven een scherp geprijsd kwaliteitsproduct leveren.”

De 4 Motive-directeur benadrukt dat de distributie alleen via automaterialengrossiers wordt verzorgd en dus niet via webshops.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1854 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *