Eerste vestiging Autoglaz

Bob Warmerdam, mede-eigenaar van Autoglas Haarlemmermeer, is de eerste franchisenemer van Autoglaz, de nieuwe formule van The Alwaysbemobile Company. Het nieuwe concept combineert glasreparatie en vervanging met schadeherstel, om zo efficiënter en goedkoper te kunnen werken.

Met het ‘klaar terwijl u wacht’ principe moet de ruit binnen anderhalf uur vervangen zijn. Daarnaast biedt Autoglaz samenwerkingsmogelijkheden met lease- en verzekeringsmaatschappijen. Warmerdam over deze nieuwe formule: "Wij zijn er trots op dat we de eerste vestiging zijn van deze nieuwe keten. Dat geeft mij de mogelijkheid om actief mee te denken bij de vorming en ontwikkeling van deze formule. Ik kan de kennis en ervaring die ik in de afgelopen 15 jaar heb opgebouwd, nu slim inzetten ten behoeve van mijn klanten."

Het totale dienstenpakket van The Alwaysbemobile Company komt met de lancering van Autoglaz uit op negen formules en twee zelfstandige online diensten. Nog voor het eind van het jaar wil Autoglaz vier vestigingen openen. In 2011 staat is het doel door te groeien naar twintig vestigingen in heel Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *