Egbert Veltink overleden

Na een relatief korte strijd tegen de kanker die zich begin van dit jaar openbaarde, is afgelopen dinsdag 29 november Egbert Veltink overleden. Hij was in 1973 de oprichter van automaterialengrossier Veltink in Vroomshoop. Egbert werd 71 jaar.

Met zijn grossierbedrijf legde hij het accent altijd op de techniek. Egbert Veltink was dan ook een succesvolle Diagnosexepert binnen het netwerk van de Group Auto-grossiers in ons land. Die focus op techniek hebben zijn zoon Jan en het team nog steeds, wat de onderneming tot op de dag van vandaag onderscheidt van andere aanbieders in de regio. 

Daarnaast was hij een meer dan gepassioneerde supporter en sponsor van ‘zijn’ voetbalclub Vroomshoopse Boys. Egbert Veltink was een zeer loyaal, ondernemend en altijd betrokken MENS. Met hoofdletters, want in goede en slechte tijden stond hij pal achter de keuzes die bijvoorbeeld door Group Auto werden gemaakt. Betrokken, want ook al had hij het roer al langer geleden aan zoon Jan overgegeven, op vergaderingen van Group Auto of op vakbeurzen was hij steeds aanwezig. Zorgde dat hij op de hoogte bleef van de ontwikkelingen in de branche en had zijn, door collega’s gewaardeerde mening.

Het grossiersbedrijf Veltink is wellicht niet de grootste speler in ons land, maar wel een door leveranciers en collega’s zeer gerespecteerde partij. Die verdienste mag worden toegeschreven aan Egbert Veltink.

Wij wensen zijn familie en de onderneming alle sterkte toe,

Jos Veldhuisen
Hoofdredacteur Aftersales Magazine

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1798 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.