Eigen calculatiecentrum ABS Van Leeuwen

Ondernemers Kjeld en Marly van Leeuwen zijn in Den Bosch gestart met een centraal gehuisvest calculatiecentrum voor al hun ABS-vestigingen, waar alle schadecalculaties voor de Van Leeuwen Groep uitgevoerd worden.

Kjeld van Leeuwen verwacht vooral veel winst te kunnen halen op het gebied van klanttevredenheid en de efficiency binnen het schadeproces. “Met de komst van het calculatiecentrum worden tegenwoordig de administratieve zaken daar afgehandeld. Onze receptionisten op de vestigingen in Aarle-Rixtel, Best, Breda, Eindhoven, Den Bosch en Oisterwijk hebben op deze manier weer volop de tijd om klanten uitgebreid te woord te staan en hen advies te geven.”

Daarnaast kost een gedegen calculatie redelijk wat tijd, wat volgens Van Leeuwen soms lastig te maken was. “Dat kan nu centraal in ons calculatiecentrum. Tegelijkertijd gaat namelijk het aanmelden van nieuwe klanten en schades gewoon door. Het calculeren van autoschades met behulp van de verschillende calculatiesystemen van opdrachtgevers wordt ook steeds meer specialistenwerk. Hier spelen we nu ook op in.”

Van Leeuwen opende onlangs voor ABS ook een vestiging in Eindhoven, die aangesloten is bij het netwerk van Meeùs Schadeservice.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *