Elektrische Qugo via Autobinck

Autobinck brengt de elektrische Qugo sinds vandaag op de Europese markt. De driewieler is een ontwerp van voormalig Spyker-ontwerper Maarten de Bruin. Elmonet in Amsterdam verzorgt de distributie van de Qugo, de dochteronderneming van Autobinck die gespecialiseerd is in elektrisch vervoer.

Autobinck gaat de verkoop, marketing en distributieactiviteiten voor de Qugo verzorgen. Voor de productie van het elektrische voertuig is in 2010 het bedrijf Urban Mobility Europe opgericht door Leon Vergunst en Jan Willem Schoenmakers.

Qugo-bedenker en ontwerper Maarten de Bruijn: "Na de succesvolle introductie van de Spyker in 2000 en de Silvestris 23′ Sports Cabriolet speedboat in 2006 vonden wij het tijd voor de ontwikkeling van een geheel nieuw concept, dit keer voor een brede doelgroep die zich op een economische en verantwoorde manier wil voortbewegen in de stad."

De Qugo valt onder de regels voor snorfietsen en mag dus zonder helm worden bereden. Goedkoop is het stadvoertuig niet, de aanschafprijs is vanaf 3.495 euro.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.