Elipo verhuist

Aanbieder van elektrische voertuigen Elipo in Zeist verhuist begin januari 2011 naar Bunnik. Daar zal op een bedrijventerrein een nieuwe showroom worden geopend, meer gericht op bedrijven en overheden.

Directeur Ferry van Haastert laat aan Aftersales Magazine weten dat de locatie in Zeist niet voldoende bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen. "Met de showroom in Zeist richten we ons sinds begin 2009 op consumenten. Maar zij blijken niet de eerste kopers van elektrische mobiliteit en de bezoekersaantallen blijven daarom achter."
De reden voor de tegenvallende cijfers is volgens Van Haastert het gat tussen de vraag en het aanbod. Elektrische voertuigen zijn nog steeds duur en de actieradius is nog niet voldoende in de ogen van consumenten. "Wij zullen ons in Bunnik met de verkoop meer op overheidsinstellingen en het bedrijfsleven gaan richten."

Het RDW erkende Elipo biedt uitsluitend volledig elektrische voertuigen aan. Het aanbod bestaat uit auto’s, motoren en boten.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *