Elring, Nexus en Unimotive bij AD Grossiers

AD Grossiers heeft een drietal nieuwe productlijnen toegevoegd in het aanbod. Het gaat om pakkingen van Elring, mechanische trekkers van Nexus en Tyre Pressure Monitoring Systems van Unimotive.

De Duitse fabrikant Elring, de grootste producent van pakkingen en motordelen ter wereld, produceert OE-kwaliteitsproducten en heeft een programma dat 97 procent van de markt dekt.

De hoogwaardige trekkers van Nexus, ook van Duits fabricaat, vormen een nieuwe lijn in het aanbod van AD Benelux. Dit gereedschap maakt het mogelijk om, zonder risico op beschadigingen, verschillende soorten lagers en kogels te demonteren, zelfs bij auto’s met een aluminium chassis.

Dan zijn er nog de Tyre Pressure Monitoring Systems van Unimotive. Vanaf november 2014 dienen alle nieuwe auto’s uitgerust te zijn met een systeem om de bandendruk te controleren. Om daarin tegemoet te komen, introduceert AD Benelux exclusief, samen met Unimotive, een compleet programma van universele sensoren, ventielen en service kits. Met slechts vier universele sensoren wordt 90 procent van de markt afgedekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *