Equip Auto vol bezet

Over vijf maanden opent de tweejaarlijkse internationale vakbeurs Equip Auto in Parijs haar deuren. De expositieruimte is bijna uitverkocht, want na het crisisjaar 2009 staan bij veel potentiële deelnemers de seinen weer op groen.

1.800 standhouders hebben zich inmiddels ingeschreven (tegen 1.550 twee jaar geleden), die van 10 tot en met 15 oktober onderdelen, gereedschappen, ICT-diensten en werkplaatsapparatuur zullen tonen. Kortom, de neergaande trend lijkt gebroken. “Washtec en Facom bijvoorbeeld namen in 2009 niet deel, nu zijn ze er weer”, aldus Isabelle Cachelot, communicatiemanager van Equip Auto. En ook Renault, Peugeot en Citroën doen weer mee en zullen hun actuele aftersalesactiviteiten tonen.
Onder de naam Green Tech zal op de vakbeurs in een speciaal paviljoen aandacht worden gevraagd voor de aftersalestrends ten aanzien van elektrische voertuigen, hybrides en plug-in hybrides. Ook alternatieve brandstofconcepten zullen aandacht krijgen.
“De grossiersgroepen ADI en Group Auto zullen dit jaar weer over een eigen standruimte beschikken, terwijl ze in 2009 nog onder de vlag van de branchevereniging deelnamen”, stelt Cachelot.

Nieuw dit jaar is een samenwerking met Airc om het schadeherstelvak te promoten.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1798 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.