Eurol start leenautoplan

Eurol lanceert op Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem een leenautoplan. Dit doet het bedrijf in samenwerking met John Plette van Lease Unlimited. Garagisten die meedoen verplichten zich via hun grossier tot een bepaalde jaarlijkse afname van Eurol olie.

“Het is een zeer volledig plan”, zegt Patrick Hegeman van marketing en communicatie bij Eurol. “Het is mogelijk om uit twee automerken te kiezen, het gaat hierbij om een Peugeot 107 en een Volkswagen Up. Beide merken bieden een prima complete auto die ingezet kan worden als leenauto voor het met Eurol werkende garagebedrijf.”

Vooraf wordt de financiële status van het autobedrijf getoetst door de leasemaatschappij. Zelf betaalt de grossier geen maandelijkse bijdrage aan het plan, maar wel een eenmalig vast bedrag. Eurol gebruikt dit bedrag voor (marketing)acties rondom het leenautoconcept.

Taco Sprenger, marketingmanager bij Eurol: “Gedurende de looptijd van het contract, dat is drie of vijf jaar, draagt de klant een opslag per liter af. Dat spaarbedrag komt vrij aan het einde van de leaseduur en fungeert als financieel restant om de leenauto aan te kunnen schaffen.”

Gea Automaterialen in Emmen sloot vrijdag 24 februari 2012 als eerste grossier een overeenkomst af voor het nieuwe leenautoplan. Binnen het klantenbestand van Gea gaan vier autobedrijven naar keuze een Peugeot 107 of Volkswagen Up leasen. De wagens worden aangekleed met de logo’s en gegevens van het betreffende autobedrijf.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *