Euromaster Den Haag verhuist

Euromaster opent zaterdag 8 oktober in Den Haag haar nieuwe pand. Daarbij krijgen de eerste 25 klanten uit die stad twee banden gratis die in de vestiging op voorraad zijn. De actie geldt alleen voor particulieren met een personen- of bestelauto.

De bandenspecialist verhuist van de Wegastraat naar de Oude Middenweg 205, omdat het op zoek moest naar grotere huisvesting. De opslagcapaciteit voor banden is nu fors vergroot en alle apparatuur is vernieuwd.

Euromaster in Den Haag is het tweede Lease Service Point tijdens de Bandenwisselweken voor winterbanden. Het filiaal in Nieuwegein wist vorig jaar honderd wissels op één dag in één vestiging te realiseren. Dat betekent dat er iedere vijf minuten een auto onderhanden is genomen, waarmee Euromaster destijds een record neerzette.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *