AD Autobedrijf is onlangs een samenwerking aangegaan met Inkoper. Doel is om door middel van de collectieve inkoopcondities van Inkoper bij de AD Autobedrijven het rendement te verbeteren. De besparing die Inkoper realiseert voor het gemiddelde autobedrijf, bedraagt maar liefst vijftien procent.

Hans Zonneveld, formulemanager bij AD Benelux: “Het is in deze tijd niet verantwoord om urenlang energieaanbieders te vergelijken op internet, terwijl er klanten bij de receptie staan te wachten. Inkoper houdt zich dagelijks bezig met het vergelijken van leveranciers van verschillende producten en diensten en is daarom de ideale partij om dit uitzoekwerk voor ons te doen.”
Onder de honderd huidige leden van Inkoper bevinden zich diverse merkdealerschappen, Vakgarages en alle vestigingen van Renault Trucks Nederland.

AD heeft vanaf 1 oktober ook haar marketing- en communicatieteam volledig op orde. Vanaf die datum start de 43-jarige Marten van ’t Hoff als de tweede nieuwe coördinator voor de marketing en communicatie.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties