Astrum Automotive, actief op de markt met Wensink, Mundus Automotive, Mercedes-Benz Direct en Astrum Autoschade, stelt vanaf 1 november 2011 een nieuwe operationeel directeur aan. Met de komst van de 53-jarige Ben Schräder wordt de holdingdirectie uitgebreid naar zes personen.

Schräder wordt eindverantwoordelijke voor alle aftersalesactiviteiten van alle merken binnen Astrum Automotive, zoals Mercedes-Benz, Ford, Alfa Romeo en Chrysler/Jeep/Dodge. Tot het takenpakket behoort ook de aansturing van Welgro, Evobus en de autoschadetak. Ben Schräder is van 1980 tot 2009 werkzaam geweest bij Mercedes-Benz dealer Rüttchen, onder andere als bedrijfsdirecteur. Aansluitend was hij werkzaam bij DAF-dealer Ebag in de functie van algemeen directeur.

Directieleden

Naast algemeen directeur Laurens Stigter en de operationeel directeur Ben Schräder bestaat de holdingdirectie uit commercieel directeur personenwagens Gert van Kooy, commercieel directeur bedrijfswagens Hans van Eenennaam, financieel directeur Theo de Bie en marketingdirecteur Tako de Jong. Als president-commissaris is Ron Wensink verbonden aan de dealerholding. Astrum heeft op dit moment 725 medewerkers die zich vanuit dertig vestigingen bezig houden met verkoop, onderhoud, reparatie en schadeherstel van nieuwe en gebruikte personen-, bestel- en vrachtwagens. Ook verkoopt Astrum originele onderdelen.
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties