Expertise Unive naar CED

Univé Expertise Services (UES) heeft besloten om de expertisediensten op het gebied van Auto en Brand met ingang van 1 oktober uit te besteden aan CED. Hierdoor hoopt Univé de afhandeling van zaken efficiënter en met hogere kwaliteit uit te voeren, ook op lange termijn. CED zal hierbij ook medewerkers van UES overnemen.

CED wist de door Univé uitgeschreven tender te winnen door haar voorsprong op het gebied van innovatieve systemen, de ervaring die CED heeft met het inhuren van medewerkers en activiteiten van verzekeraars en vanwege haar efficiënte en betrouwbare dienstverlening. De arbeidsvoorwaarden die CED hanteert, waren voor Univé ook van belang; die gaven zekerheid dat de medewerkers van UES die overgaan naar CED op een goede basis bij hun nieuwe werkgever aan de slag kunnen.

“Met de keuze voor CED hebben we continuïteit voor onze dienstverlening en een goede werkomgeving voor onze medewerkers gerealiseerd”, aldus Marcel Spronk, directeur N.V. Univé Schade. Ook Hans Coffeng, ceo van CED, is enthousiast: “CED is enorm blij met de overgang van deze activiteiten vanuit Univé naar CED. Wij verwelkomen onze nieuwe collega’s. De samenwerking laat zien dat klanten niet alleen een groot vertrouwen hebben in onze dienstverlening en systemen, maar ook in onze organisatie. Dat Univé behalve het werk ook haar mensen aan ons toe vertrouwt, zien wij als groot compliment.”

De implementatie van de expertisediensten op het gebied van Auto en Brand is bij CED al in volle gang. De officiële overgang vindt plaats op 1 oktober. Met deze uitbreiding van activiteiten vergroot CED niet alleen haar aandeel in de Nederlandse markt, maar ook haar landelijke dekking. Hierdoor kunnen experts effectiever worden ingezet om claims af te handelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.