De organisatie van de 21e Equip Auto verwacht tussen 16 en 20 oktober 125.000 bezoekers in het expositiecomplex van Paris Nord Villepinte. Speciale avondopeningen, themaroutes langs de exposanten en reserveringsacties voor reis en verblijf moeten de bezoekers een optimale beurservaring opleveren.

Onder de rubriek Practical Info van de website vinden bezoekers verschillende mogelijkheden voor het plannen van hun reis en verblijf. Daarnaast zijn er aanbiedingen en tips te vinden.

De planner Mytripset geeft van deur tot deur een snelle, duidelijke route aan met de beste transportmogelijkheden, hetzij vliegtuig, trein, auto of boot.

Via rechtstreekse verbinding met reserveringcentra kan men snel en tegen gereduceerd tarief reis en verblijf regelen.

Tot slot is er een online carpoolservice waar men andere reizigers kan vinden die het zelfde traject reizen. Op deze manier kan men een auto delen en nieuwe branchegenoten ontmoeten.

De smartphone app die te downloaden is via www.equipauto.com biedt allerlei praktische informatie over de beurs, zoals de exposantenlijst, het conferentie- en evenementenprogramma et cetera. Daarnaast is er eveneens een interactieve routekaart die de bezoeker door alle hallen van de beurs leidt.

Speciale, themagerichte bezoekroutes zorgen ervoor dat iedereen een bezoek kan afstemmen op zijn/haar interessegebied en het beursbezoek zo kan optimaliseren. De volgende bezoekroutes worden aangeboden: Noviteiten, GreenTech, de Digitale Garage, Vrachtwagens en Bedrijfsauto’s, Demonstraties en Occasions.

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober is Equip Auto ’s avonds geopend, van 18:00 tot 21:00 uur, en kunnen bezoekers profiteren van entertainment en cocktails, georganiseerd door de beurs en de exposanten. De overige avonden van de week kunnen bezoekers en exposanten genieten van Parijs, dankzij een exclusief aanbod met kortingstarieven voor verschillende restaurants, cabarets, bars en winkels in de hoofdstad.

Voor lezers van Aftersales Magazine bestaat de mogelijkheid de beurs kosteloos te bezoeken.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties