Exxon-Mobil verkoopt dochter Comma

De Braziliaanse oliemaatschappij Cosan heeft het Britse Comma overgenomen. Hiermee krijgen de Zuid-Amerikanen toegang tot de Europese smeeroliemarkt, waarbij de autobranche erg belangrijk is. Kühne, distributeur Benelux van de olie, ziet alleen maar voordelen in de overname.

Fred Kamphuis, marketingdirecteur Kühne: “Wij zijn blij met de nieuwe eigenaar van Comma, vooral omdat Cosan heeft aangegeven om fors te investeren in Comma. Bij Exxon-Mobil wil men zich meer concentreren op raffinage en dergelijke. Voor Comma zal het de mogelijkheden om zich te versterken in de autobranche behoorlijk vergroten.”

Cosan is sterk in biobrandstoffen en -smeermiddelen en wil deze, via Comma, ook in Europa aan de man brengen. De oliemaatschappij benadrukt dat zij groeimogelijkheden zien en daarom de organisatie compleet houden. De overname zal geen negatieve gevolgen hebben voor het personeel.

Bezoekers van Commaoil.nl hebben sinds enige tijd ook de mogelijkheid om op basis van kenteken het volledige vloeistofadvies per model van de fabrikant in één overzicht te ontvangen. Lees er hier alles over. Comma is ook actief in Azië.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.