Falken beloont afnemers

Bandenfabrikant Falken Nederland, onderdeel van Tyre Trading International uit Numansdorp, heeft onlangs met haar grootste afnemers een bezoek gebracht aan haar fabriek in Amato City, Thailand. Het hoofddoel van de zesdaagse reis was een blik te bieden in het SUN-systeem, het moderne productiesysteem voor Falken-banden.

Het systeem stelt Falken in staat om binnen vier weken 400 verschillende maten te produceren. SUN voldoet aan alle ISO 9001-normen en heeft een productiecapaciteit van 110.000 banden per dag.

Met het leveringsprogramma van Falken kan 93 procent van de vervangingsmarkt worden ingevuld. In 2012 wordt het leveringsprogramma nog verder uitgebreid. Het bedrijf vindt het belangrijk om te investeren in duurzame klantenrelaties, te plannen en doelstellingen bij te sturen aan de hand van de markttendens.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *