FD Gazellen Award voor Alwaysbemobile

The Alwaysbemobile Company heeft voor het vierde jaar op rij de FD Gazellen Award gewonnen voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Vereiste is een minimale omzetgroei van twintig procent over de afgelopen drie jaar. Alwaysbemobile behaalde maar liefst 59 procent. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad (FD) en Graydon.

Het FD doet jaarlijks onderzoek naar snelgroeiende ondernemingen in Nederland. Naast de minimale omzetgroei moeten de ondernemingen financieel gezond zijn. Belangrijke factoren hierin zijn de waardering van de jaarrekening en de waardering voor het betaalgedrag.

“Deze onderscheiding is een kroon op het werk. De automotivesector verandert snel en ondanks een krimpende markt weten wij toch een sterke omzetgroei te realiseren. De FD Gazellen Award is dan ook een erkenning voor ons strategisch beleid in de afgelopen jaren”, aldus Luc van Bussel, CEO van The Alwaysbemobile Company.

Het bedrijf valt de laatste tijd vaker in de prijzen. The Alwaysbemobile Company werd vorige week nog beloond met de derde plaats in verkiezing om de Piet Heyn SMA Award 2011.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *