Febi neemt ADL over

De Duitse producent en leverancier van voertuigonderdelen Febi Bilstein heeft het Britse Automotive Distributors (ADL), bekend door het merk Blue Print, overgenomen. Sinds 4 januari 2011 heeft Bilstein 100 procent van de aandelen van ADL in handen en is daarmee de nieuwe eigenaar van de onderneming, inclusief de vestigingen in Portugal, Spanje en Italië.

De activiteiten van ADL Blue Print worden door de tot nu toe fungerende bedrijfsleiding en het volledige managementteam gecontinueerd. Voorzitter en eigenaar Chris Jeffries neemt na 27 jaar afscheid.

ADL bedrijfsleider Daren Ambrose: "Noch onze klanten, noch onze leveranciers zullen door de overname onmiddellijke wijzigingen ervaren. ADL blijft dezelfde onderneming met hetzelfde team en we zullen ons verder blijven concentreren op onze belangrijkste activiteit. Dat is de markt voorzien van onderdelen passend voor Japanse, Koreaanse en VS-Amerikaanse voertuigtypen."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *