Februari-verkopen Europa plus 0,9 procent

Uit de Acea-cijfers blijkt dat de nieuwregistraties in Europa in februari met 0,9 procent zijn gestegen met in totaal 981.429 nieuwe auto’s. Dit is ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar. De eerste twee maanden van 2011 hebben een marginale daling laten zien van het aantal registraties met 0,3 procent tot 2.023.133 stuks.

In Nederland is het aantal februari-registraties gestegen met 31,4 procent. Dat komt neer op een totaal aantal van 49.342 voertuigen.
Een meerderheid van de markten presteerde beter dan februari vorig jaar, drie van de vijf grootste noteerden een neergang met dubbele cijfers. Het Verenigd Koninkrijk is met 10,2 procent gekrompen, Italië met 20,5 en Spanje met 25,8 procent. De groeiende markten liggen tussen de 1,9 procent (Luxemburg) en 114,5 procent (Estland).

Download hier de het complete overzicht Acea-cijfers van februari >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.