Federal Mogul start aparte OE- en aftermarketafdeling

Federal Mogul, producent van onder meer lagers, zuigers, klepzittingen, zuigerveren en frictieproducten, blijft groeien. Na de aankoop van de bougiedivisie Beru Spark Plug laat de toeleverancier nu weten dat het een aparte afdeling is gestart voor autofabrikanten en een afdeling voor de onderdelen aan de aftermarket.

Rainer Jueckstock was ceo van Federal-Mogul en heeft nu een taak als co-ceo van het bedrijf en ceo van de nieuwe autofabrikantenafdeling. Michael Broderick heeft zijn presidentschap bij Car Quest ingeruild voor een ceo-coschap bij Federal Mogul en ceo van de businessunit aftermarket. “Met het nieuwe organisatiemodel kunnen we ons beter focussen op onze klanten binnen de OE- en aftermarket”, aldus Broderick.

Vorig jaar wist Federal Mogul voor 4,2 miljard dollar aan producten aan het OE-kanaal te verkopen. De handel in de aftermarket was goed voor 3,1 miljard. De reorganisatie voor de nieuwe afdelingen is eind maart al in gang gezet en is nu afgerond.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *