Strix Lease Service lanceert een nieuw shortleaseconcept om in te spelen op de veranderende arbeidsmarkt. Dit concept biedt zowel werkgevers als werknemers de voordelen van operationele leasing met de vrijheid van een huurauto.

“De tarieven zijn concurrerend in vergelijking tot leasetarieven met een langere looptijd. Het stelt hen in staat auto’s flexibel te leasen zonder contracten voor lange termijn. Dit in combinatie met een ruime keuze in nieuwe en jonggebruikte auto’s, zorgt voor een doorbraak in de traditionele leasemarkt”, legt Norbert Karthaus, directeur van Strix Lease Service uit.

Het flexibele leaseplan is een andere manier dan de traditionele vorm van shortlease. Zo kiezen klanten hun auto niet op basis van een vaststaande categorie, maar zoeken ze zelf een auto op basis van hun voorkeur en leasebudget. Het contract is na twee maanden iedere maand opzegbaar zonder beëindigingskosten.

Karthaus: “Het zijn onzekere tijden op de arbeidsmarkt. Werkgevers leggen werknemers steeds minder voor een lange tijd vast. Mensen wisselen steeds vaker van baan en houden niet van financiële bindingen. Met dit concept flexibiliseren wij graag mee. Door strategische afspraken met grote automerken hebben wij het voordeel van volume.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties