Fiat start autodeelservice voor studenten

Bij het Erasmus University College (EUC) gaat vanaf maandag 15 september het project ‘Fiat Likes U’ van start. Hiermee kunnen alle studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam drie maanden gebruik maken van een gratis autodeelservice.

Studenten van de Erasmus Universiteit krijgen verder de mogelijkheid om bij Fiat Automobile Group een betaalde stage te lopen. ‘Fiat likes U’ startte in Italië, de Erasmus Universiteit heeft de primeur voor het Europese vervolg.

Studenten kunnen inloggen op fiatlikesu.eu en daar een auto naar keuze reserveren. De auto staat klaar bij het Erasmus University College in het centrum van Rotterdam en wordt 24 uur lang ter beschikking gesteld, doordeweeks of in het weekend. Het gaat om vier auto’s uit de Fiat 500-familie: de 500, 500C (cabriolet), 500L Trekking (MPV crossover) en 500L Living (verlengde 500L), uitgevoerd met de milieuvriendelijke eco:Drive.

Erasmus University College is de samenwerking aangegaan met Fiat om de studenten op een innovatieve wijze kennis te laten maken met een duurzaam mobiliteitsconcept. Verder biedt het  ‘Fiat Likes U’ project gastcolleges en stageplaatsen op een van de hoofdkantoren van Fiat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *