Finale Autokenner van het Jaar op 20 april

Auto Review organiseert ook dit jaar weer de kenniswedstrijd Autokenner van het Jaar. In samenwerking met Auto RAI zal op 20 april de winnaar in de Forumzaal bekend gemaakt worden. Deze maakt een weekend lang deel uit van het professionele Chevrolet Racing Team.

Arjan Kropman van Auto Review: "Met de kennisquiz willen wij een traditie initiëren die iedere keer terugkomt tijdens de Auto RAI in Amsterdam. We spelen gedurende tien weken tien voorronden, met als afsluiting een interessante finale tijdens de RAI."

De voorronden worden via Autokennervanhetjaar.nl gehouden. Uit elke voorronde komen tien winnaars, zodat er honderd deelnemers overblijven voor de finale. Bavo Galama, presentator van het tv-programma Gek op Wielen, zal tijdens de finale optreden als quizmaster.

De winnaar maakt op 22, 23 en 24 april deel uit van het Chevrolet Racing Team, als monteur, als assistent van de teammanager of als PA van een coureur. Op het beroemde Belgische circuit van Zolder wordt de WTCC-race gereden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *