Financiële dienstverlener kiest voor LeasePlan

Uit een onderzoek onder 549 eindverantwoordelijken van financiële diensten bij bedrijven met meer dan 20 medewerkers, is LeasePlan als beste uit de bus gekomen in de categorie carlease. Dat blijkt uit het jaarlijkse finance onderzoek van Management Team.

De respondenten uit het onderzoek zijn vooral positief over de klantgerichtheid en kwaliteit van de dienstverlening bij LeasePlan (beide een score van 4,2 op een schaal van 5). Martijn Versteegen,
Marketing Directeur bij LeasePlan Nederland: ”We zijn erg trots op deze beoordeling als beste autobedrijf en bedanken iedereen die ons deze mooie waardering geeft. We zien het ook als een opsteker voor alle medewerkers van LeasePlan die iedere dag opnieuw een stapje extra doen voor onze klanten.”

Management Team doet sinds 2001 elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van financiële diensten op de Nederlandse markt. Het onderzoek is dit jaar uitgevoerd door Inscope Consulting, een divisie van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Meer onderzoeksresultaten zijn te vinden op www.mt.nl/finance.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.