Fleetselect: Flinke stijging aantal bieders

Fleetselect heeft een goed jaar beleefd en heeft een positieve verwachting voor 2013. In 2012 verkocht zij 12.444 auto’s, bijna 2.500 meer dan in 2011. De Chrysler Grand Voyager is in december het meest verkocht.

“We hebben de target van 12.000 verkochte auto’s ver achter ons gelaten. Via de white label pages zijn er nog eens 12.299 auto’s verkocht. Ook werd er een behoorlijke stijging in het aantal bieders per voertuig waargenomen”, aldus Egge Selles van Fleetselect.

Het autoveilingbedrijf maakt maandelijks haar feiten en cijfers openbaar via de occasion benchmark. Daaruit blijkt dat de meeste kopers bij het online veilinghuis de laatste maand van 2012 via het universele kanaal (43 procent) kwamen, daarna nam de handel het meeste af (23 procent), gevolgd door de merkspecialist (14 procent).

Download hier de occasion-benchmark van december >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.