Focwa herstart adviescentrum

Focwa, de Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf, heeft op 25 september met Middenduin Automotive een intentieverklaring getekend voor de herlancering van het Focwa Adviescentrum.

Bert Schreuder, voorzitter van het Focwa Federatiebestuur: “Wij merken dat onze leden toch veel behoefte hebben aan een branchespecifiek adviescentrum en zien in Middenduin Automotive een goede partner die onze leden op adequate wijze kan bedienen.”

Middenduin zal de leden bijstaan met verschillende administratieve en adviserende diensten. Als alles definitief afgerond is, dan zullen de leden van Focwa Schadeherstel en Focwa Specialisten benaderen worden om kennis te maken met het vernieuwde centrum en haar diensten. Ook tijdens het jaarcongres op 3 oktober zal het Focwa Adviescentrum vertegenwoordigd zijn.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *