Ford Auto Smidts neemt Ford Boerhof over

Ford Auto Smidts heeft sinds 1 januari 2012 de vestigingen van Ford Boerhof overgenomen. Auto Smidts is sinds 1967 actief als Ford-dealer in Tolbert en Roden. Daar zijn nu de vestigingen van Ford Boerhof in Groningen en Sappemeer, inclusief het ABS-schadeherstelbedrijf en de Nissan-vertegenwoordiging, aan toegevoegd.

Alle medewerkers van Ford Boerhof maken de overstap naar Smidts en de vestigingen behouden hun eigen naam. Gerrie Faber en Menno Smidts nemen de dagelijkse leiding op zich. De klanten van Ford Boerhof krijgen binnenkort een uitnodiging voor de afscheidsreceptie van Harry Boerhof, waarbij tevens kennis kan worden gemaakt met de nieuwe directie.

“Een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het familiebedrijf”, aldus Menno Smidts. “Door de schaalvergroting kunnen wij nu nog efficiënter te werk gaan. Dit zal voor onze klanten ook voordelen opleveren, zowel op het gebied van de verkoop van nieuwe auto’s, gebruikte auto’s, accessoires en financiële diensten, maar ook op het gebied van aftersales.”

Algemeen directeur Gerard Bolder van Ford Nederland: “Ford Auto Smidts is maar liefst zeven keer door Ford Europa onderscheiden met de Chairmans-Award, een prestigieuze prijs die alleen aan de beste Ford-dealers met de hoogste klantentevredenheid wordt toegekend. Harry Boerhof heeft zijn Ford-dealerbedrijf met succes geleid.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *