Fugo Maarssen officieel geopend

Jan Hogenelst, oud-eigenaar-directeur van Fugo en nestor van de onderdelendistributie, opende afgelopen vrijdag de nieuwe Fugo-vestiging in Maarssen. Na jarenlang vanuit één locatie in Gouda te hebben geopereerd, werd het nu tijd voor een tweede vestiging.

Het lijkt in deze tijd van consolidatie en herstructurering een tegenstrijdige ontwikkeling. Maar de beide huidige eigenaren van Fugo, Lisette en Jolanda Hogenelst, hebben bewust de keuze gemaakt om buiten hun regio de groei op te zoeken. Kansen die ook zijn ontstaan door het veranderende speelveld van de onderdelendistributie, waar schaalvergroting een essentiële voorwaarde lijkt om een sprong voorwaarts te kunnen maken.

Vestigingsmanager David Stienstra, die deels voor eigen rekening deelneemt in Fugo Maarssen, zal verantwoordelijk zijn voor de uitbouw van de activiteiten. Daarbij is de autobranche natuurlijk leidend, maar Fugo heeft van oudsher ook een stevige voet tussen de deur bij agribedrijven, de lokale kleine industrie, vrachtwagenwerkplaatsen en transporteurs.

Naast onderdelen en gereedschappen is werkplaatsapparatuur een competentie die de Fugo-organisatie beheerst. Wat betreft de autobranche, ondersteunt Fugo de werkplaatsconcepten AD Autobedrijven, Carprof, Bosch Car Service, Autocrew en BIS.

Net als Fugo, opende Autopia Autoparts in Hellevoetsluis een nieuwe zelfstandige grossiersvestiging. Lees er hier alles over >>

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1789 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.