Gates wint Group Auto-prijs

Op het jaarlijkse internationale Group Auto-congres in Kroatië, is Gates onderscheiden als Leverancier van het Jaar in de categorie Verkoop. Het zijn de leden van de organisatie zelf die de winnaar kiezen.

In totaal hebben 24 leden van Group Auto uit 36 landen in Europa en Zuid-Amerika de verkoopresultaten van alle leveranciers beoordeeld. Zij hebben aan elke leverancier een waarde toegekend voor de klantenservice, nationale en internationale condities en representatie.

Peter Verdonckt, vice-president sales en marketing voor de Europese aftermarket bij Gates: “Het is een fantastische prestatie voor het Gates-aftermarketteam om deze prestigieuze prijs te winnen. We zijn er trots op dat we sterke, pro-actieve relaties met al onze partners hebben weten op te bouwen en dat we de juiste ondersteuning op elk niveau kunnen bieden.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *