Automaterialengrossier Dabeko uit Dalfsen opent eind augustus haar derde vestiging. Na Dalfsen en Drachten, krijgt nu Coevorden een filiaal. Dabeko is lid van het internationale grossiersnetwerk API-Doyen en is leverancier van onderdelen, gereedschappen, werkplaatsapparatuur en banden in Noord- en Oost-Nederland.

Directeur Anton van der Kolk: “Wij hebben al enige tijd de ambitie om ons bewerkingsgebied uit te breiden. We hebben als strategie het beleveren van een relatief groot gebied en daarom zijn we bij de keuze van de volgende vestiging niet over één nacht ijs gegaan. Coevorden wordt voor ons in eerste instantie een belangrijke uitvalsbasis voor automaterialen en gereedschappen. Daarnaast bekijken we of we met ons bandenassortiment een toegevoegde waarde aan de autobedrijven in die regio kunnen bieden.”

Collega-directeur Remco Kemerink: “Onze ambitie ligt bij vijf à zes vestigingen, een groei die we hoofdzakelijk op eigen kracht willen ontwikkelen. Maar we kijken zeker naar een interessante overnamekandidaat als er een kans voorbij komt.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties