Geert-Jan Tax algemeen directeur Kroymans

De top van de Kroymans-organisatie is sinds 1 januari gewijzigd met de aanstelling van de 34-jarige Geert-Jan Tax als algemeen directeur. Hij zal alle door Kroymans gevoerde merken vertegenwoordigen en werk direct samen met manager Sander van den Bey voor de merken Ferrari en Maserati.

Met het team van ruim veertig collega’s zal Tax de marktpositie van Kroymans verder gaan uitbouwen. “De komende tijd zal het team van Kroymans verder worden uitgebreid met enkele specialisten om zo de organisatie nog sterker te maken”, aldus een woordvoerder van Kroymans.

De in Hilversum gevestigde specialist in auto’s uit het dure segment is officieel dealer van Aston Martin, Jaguar, Ferrari en tevens Nederlands importeur van Fisker. Daarnaast is zij sinds 1 januari 2012 ook officieel Maserati Service Dealer.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.