Gefilmd opwarmertje voor Equipvak

De organisatie van Equipvak heeft een filmpje laten maken ter aankondiging c.q. als opwarmertje voor de op handen zijnde vakbeurs. Die begint komende dinsdag (31 mei) en duurt t/m 2 juni.

In circa vijftig seconden passeren alle wetenswaardigheden de revue. Zoals het feit dat er veel live demonstraties plaatsvinden, negentig procent van de aanbieders van de partij zijn en dat de beurs behalve op de automotive (equipment, carwash, tools) ook op de industrie en agrarische sector mikt. Ook het gegeven dat de beurs een initiatief is van de leden zelf (RAI Equipment Platform) komt aan bod.

Overigens wordt er komende week opnieuw gefilmd op en rond het beursterrein. Zo worden timelapse opnamen (beeld voor beeld) geschoten van de opbouw, wordt de officiële opening vastgelegd en zal ook tijdens de beurs de camera draaien. Plaats van handeling is, wellicht ten overvloede, Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Equipvak is dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur. De doelgroep bestaat uit onder meer autobedrijven, truck-, trailer- en busbedrijven, grossiers automaterialen, carwash, schadeherstellers, fitters / bandenspecialisten en apk-stations

Bekijk hier de teaser

[responsive-video identifier=”yvSKnbOfRLY”]

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.