Genomineerden Lease Car of the Year bekend

Met de bekendmaking van de genomineerden is de verkiezing ING Lease Car of the Year 2011 officieel van start gegaan. De jury buigt zich de komende weken over de eigenschappen en kwaliteiten van de twaalf kanshebbers in vier categorieën. Nieuw is de toevoeging van een publieksjury, waarmee klanten van ING Car Lease ook een belangrijke stem krijgen.

Om de eer in de Economy-klasse strijden de Citroën DS3, de Audi A1 en de Honda Jazz. In de Business-klasse zijn drie modellen genomineerd; de Alfa Romeo Giulietta, de Lexus CT200 Hybrid en de Peugeot 5008. In de nieuwe categorie Business zijn de Peugeot 508, de Volvo V60 en de Volkswagen Passat kanshebbers. In het hoogste segment gaat de competitie tussen de Audi A6, de BMW 5-serie en de Audi A7.

In elke categorie komt uiteindelijk een winnaar naar voren en uit die vier wordt vervolgens de ING Lease Car of the Year 2011 gekozen. De bekendmaking van de winnaar is op woensdag 13 april tijdens een feestelijke bijeenkomst op Strand Zuid in Amsterdam, de eerste publieksdag van de Auto RAI.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.