Genomineerden VOC-verkiezing bekend

Ook dit jaar organiseert Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC) de verkiezing voor Leerbedrijf en Praktijkopleider van het Jaar. Naast de verkregen titel dingen de winnaars ook mee in de landelijke wedstrijd naar de titel Beste Leerbedrijf en Beste Praktijkopleider 2011. De uitslag hiervan is in maart volgend jaar.

De genomineerde leerbedrijven zijn ABS Autoherstel Van Leeuwen (Aarle Rixtel, Best, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Oisterwijk), Autoschade Schepenwijk (Enkhuizen), Bekkers Autoschade (Helmond, Eindhoven, Valkenswaard), Koops Furness Autoschade (Bunschoten) en Pecocar (Albergen).

Daarnaast zijn er ook vijf genomineerde praktijkopleiders. Dit zijn Frans Caspers van Autoschade Service Katwijk (Katwijk), Paul van Dam van Burgers Carrosserie (Aalsmeer), Ailko Draaijer van Autoschade Herstel Boog (Hoogezand), Henk de Groot van De Groot Autoschadeherstel (Beekbergen ) en Maarten Kole van Ben de Rooy Car-Repair (Sint Philipsland).

Op dinsdag 15 november, tijdens de vakbeurs in Venray, maakt de kiescommissie de winnaars bekend. De bedrijven worden getoetst op verschillende punten, waaronder de betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, de aanwezigheid van een opleidingsplan, het gevoerde personeelsbeleid, het opleidingsklimaat, de deelname aan activiteiten, het vervullen van ambassadeursrol en de opleidingsresultaten.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *