Glasurit lanceert klassiekerlijn

Glasurit heeft op vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2015 voor leden van het klantennetwerk een Colormotion-rally georganiseerd. Gelijktijdig kwam het nieuws van de introductie van Classic Car Colors.

Tijdens de professioneel georganiseerde tweedaagse ‘roadtrip’ door Nederland en België reden ruim tachtig deelnemers in cabrio’s, oldtimers en andere bijzondere auto’s door pittoreske dorpjes in ons eigen land en bij onze zuiderburen.

Verder kondigde Glasurit tijdens de rally de introductie aan van Classic Car Colors op de Nederlandse markt. Dit concept richt zich op schadeherstel van oldtimers en geeft zowel schadeherstelbedrijven als consumenten toegang tot de grootste kleurendatabank ter wereld. In deze digitale databank kan een oldtimerliefhebber de originele kleur van zijn klassieke voertuig terugvinden.

Vervolgens kan een schadeherstelbedrijf het voertuig met de gevonden informatie in de originele kleur spuiten met Glasurit-lak. Het Classic Car Colors concept is in andere landen, waaronder België, al eerder met succes op de markt gebracht.

Internationaal karakter

Tijdens de tocht werden enkele aansprekende plaatsen bezocht, zoals Eurocircuit in Valkenswaard en Classic Park in Boxtel. Na het rijden was er voor deelnemers ruim voldoende mogelijkheid om ideeën en ervaringen uit te wisselen met collega-Colormotion-leden, die dit jaar voor het eerst dus niet alleen uit Nederland kwamen, maar zelfs uit België. Dit onderstreept het internationale karakter van het netwerk, dat inmiddels in een groot aantal Europese landen actief is.

Doel van het Glasurit Colormotion-netwerk is klanten succesvoller maken. Door regelmatig samen te komen stelt Colormotion schadeherstelbedrijven in staat om met elkaar te netwerken, informatie uit te wisselen en kennis te delen met elkaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *